Lasber, un fabricant amb un únic objectiu: la més alta qualitat

Lasber, S.A. es una empresa consolidada en el mercat nacional, nascuda a Barcelona l'any 1981. La nostra empresa està volcada en el camp de l'automatització industrial de processos, comercialitzant marques de gran prestigi internacional, i amb una relació qualitat-preu molt adaptada al mercat. 

 

A l'actualitat, el 50% de les nostres vendes són productes de fabricació especial, es a dir, a mida de les necesitats de l'aplicació dels nostres clients. Això suposa una constant labor de desenvolupament per a arribar a satisfer al 100% la necesitat de cada aplicació. Però aquí no acaba tot, doncs una vegada arribat a aquest punt, és primordial el manteniment d'un stock del producte a fi de satisfer possibles urgències que es puguin presentar. Y és aquest el compromís de la nostra companyia. 

 

Resum dels nostres avantatges :

  • Treballem amb la màxima rapidesa i diligència
  • Brindem una relació qualitat-preu excepcional
  • Els millors professionals del sector col · laboren amb nosaltres

 Situats a la vila de Teià (Barcelona), a vint minuts de la ciutat de Barcelona, i amb unes instal-lacions de més de 500 metres quadrats, podem assegurar un continuat stock de tots els productes així com una entrega inmediata dels mateixos.

Disposem de sistemes de prova d'electrovàlvules, tant elèctric, com pneumàtic, com hidràulic, podent així assegurar una verificació completa del producte.