Us presentem la nova pàgina web de Lasber. Ací hi trobareu gairebé qualsevol tipus d'electrovàlvula ò vàlvula que necessiteu.

 

Lasber, S.A. és una empresa consolidada al mercat nacional, nascuda a Barcelona l'any 1981. Estem volcats al camp de l'automatització de processos, comercialitzant marques de gran prestigi internacional tals com Flo Control, GSR Ventiltechnik, RPE, Bimba, TRD, MFD, MEAD, Pneumadyne, ACRO, Cosmos, i amb una relació qualitat-preu molt d'acord amb el mercat.

 

A l'actualitat, el 50% de les nostres vendes són productes de fabricació especial, és a dir, a mida de les necessitats de l'aplicació dels nostres clients. Això suposa una constant feina de desenvolupament per a arribar a satisfer al 100% la necessitat de cada aplicació. Però aquí no acaba tot, doncs llavors és primordial el mantenir un stock del producte amb la finalitat de subsanar possibles pujades de producció dels nostres clients. I és aquest el compromís de la nostra empresa.

 

Situats a la vila de Teià (Barcelona), a vint minuts de la ciutat de Barcelona, i amb unes instal-lacions de més de 500 metres quadrats, podem assegurar un continuat stock de tots els productes així com una entrega inmediata dels mateixos.

Disposem de sistemes de prova d'electrovàlvules, tant elèctric, com pneumàtic, com hidràulic, podent així assegurar una verificació completa del producte.

 

Lasber, més de 30 anys donant solucions.